Nieuws

Scholten bundelt jarenlange kennis en ervaring van de zorgmarkt met interesse en betrokkenheid bij nieuwe ontwikkelingen. Door samenwerking met ruim 300 vaste leveranciers kan Scholten een totaalpakket aan medische disposables, apparatuur en hulpmiddelen leveren en service & onderhoud aanbieden. Hierdoor zijn wij in staat om u voortdurend vakbekwaam te informeren over trends, nieuwe producten en toepassingen.

Via onze website en nieuwsbrief blijft u op de hoogte!

Coronavirus

Bekijk welke voorzorgsmaatregelen wij als onderdeel van Mediq nemen. Lees meer

Levering rond de feestdagen

Op woensdag 25 december, donderdag 26 december (kerstdagen), op vrijdag 27 december en op woensdag 1 januari (nieuwjaarsdag) is Scholten Medische Groep gesloten. Dit betekent dat wij een aangepaste planning hanteren voor de uitlevering van uw bestellingen. Wij verzoeken u vriendelijk uw bestelling tijdig te plaatsen.

Klik hier voor meer informatie.

QRS Pulp verpulveraar en disposables

De Pulpmatic pulp disposable verpulveraar is de nieuwe standaard onder verpulveraars,

Een unieke machine met gepatenteerde handsfree bediening, die zal bijdragen aan een afname van gezondheidszorg gerelateerde infecties.

Klik hier voor meer informatie. 

OdoCare Pro

OdoCare Pro is dé oplossing voor een reukloze opslag van incontinentiemateriaal. 
Deze afvalemmer pakt het probleem van geuroverlast bij de bron aan met een gebruiksvriendelijk systeem.

Klik hier voor meer informatie.

Ruim assortiment nachtkleding

Met trots informeren wij u over een aantrekkelijk en betaalbaar assortiment nachtkleding voor mensen met een fysieke en verstandelijke beperking.

Klik hier voor meer informatie.

Van ENLock naar ENFit

In de periode 2015 - 2017 wordt de nieuwe internationale standaard voor connectoren van toedieningssystemen voor medische apparatuur gefaseerd geïntroduceerd. Alle huidige ENLock-connectiesystemen komen gefaseerd te vervallen en worden vervangen door de ENFit systemen.
Klik hier voor actuele informatie.