Kwaliteit

Kwaliteitsbeleid Scholten Medische Groep

Onze missie is het leveren van een merk-onafhankelijk totaalpakket op het gebied van medische artikelen en het adviseren bij werk en voorraad processen om een bijdrage te leveren in de logistieke kostenbeheersing in zorginstellingen.
Kenmerken van deze missie zijn: persoonlijke aandacht, betere zorg.

De vijf kernwaarden van Scholten Medische Groep zijn

  1. Merkonafhankelijkheid
  2. Compleet assortiment
  3. Dienstverlenend
  4. Fijnmazige logistiek
  5. Persoonlijke aandacht

Het kwaliteitsbeleid van Scholten Medische Groep schept een kader van eisen voor de organisatie en voor de leveranciers van producten en service om de kwaliteit die Scholten Medische Groep aan haar klanten beloofd te kunnen leveren. De definitie van kwaliteit is voor Scholten Medische Groep het tegemoet komen en voldoen aan de eisen en wensen van klanten, werknemers en de maatschappij.  

Scholten Medische Groep ondersteunt de filosofie van continue verbetering. We willen leren van onze fouten om een betere organisatie te worden en zo in staat te zijn om onze missie beter te vervullen.

 ISO 9001

Als professionele dienstverlener met een scherp oog voor kwaliteit is Scholten Medische Groep al ruim 18 jaar ISO 9001 gecertificeerd.

ISO 9001 helpt Scholten Medische Groep om op een gecontroleerde manier de klantprocessen uit te voeren en verder te ontwikkelen. De geldende normen voor kwaliteit en de verwachtingen van de klant waaraan moet worden voldaan, zijn hiermee verankerd in de gehele Scholten organisatie. Door regelmatig ons kwaliteitssysteem en onze processen onder de loep te nemen en te leren van onze ervaringen, blijft de kwaliteit op hoog niveau en dat is belangrijk voor onze klanten en de klanten van onze klanten. Sinds 2017 is Scholten Medische Groep in het bezit van het ISO 9001:2015-certificaat. 

ISO 9001:2015